Щось цікаве та корисне

Бренд "Блікі" за сімейні цінності !

5-6 червня в Києві на території музею у Пирогові відбувся масштабний вуличний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» Захід включив в себе десятки локацій сімейного сервісу, подружнього консультування, дитячих розважальних та спортивних майданчиків, вікторин та естафет, денну та вечірню концертні програми, нагородження багатодітних родин та багато інших активностей.
Адже «Всі разом — за сім`ю!» – соціальний вуличний захід, що щорічно проходить на центральних площах Києва та збирає десятки тисяч учасників. Головна мета фестивалю, який, починаючи з 2010 року, організовує громадський рух «Всі разом!» – прищеплювати суспільству здорові сімейні цінності та підносити ідею побудови сильної держави на підвалинах міцної щасливої родини.
Громадська організація "Міжнародна Творча Асоціація "Браво" з задоволенням прийняли участь в цьому заході з проектом "Бережи життя - одягни світловідбивач!"
Важливо було донести до кожної сім'ї, з ким довелося поспілкуватися, роль світловідбивачів в безпеці дітей на дорогах. Діти - найбільш активна частина нашого суспільства: катаються на велосипедах, роликах, скейтах, самокатах. Для дітей були надані правила дорожнього руху та інформація по безпеці на дорогах. Дизайнерські світловідбивні підвіски та слеп-браслети європейських виробників стали акцентом в спілкуванні. Завдяки підтримки українського бренду "Блікі" багато дітей, гостей заходу, отримали світловідбивні подарунки!
Проект "Бережи життя - одягни світловідбивач!" продовжує розвиватися та охоплювати все більше українців! 
А більше про фестиваль «Всі разом — за сім`ю!» можете дізнатися на сторінці  https://vsirazom.ua/news/yak-vidgrymiv-u-stolyczi-festyval-vsi-razom-za-simyu?fbclid=IwAR0zVOZgzXJsiymhV0bDjyMfpChrqaYVfQr31q0xnVSwXc6TL3ZQdeyyxxM
Made on
Tilda