Щось цікаве та корисне

Щасливі разом: історія кохання Еммануеля і Бріжит Макрон

Дружина президента Франції Еммануеля Макрона старша за чоловіка на 24 роки. Однак пара справляє враження цілком щасливою і не соромиться демонструвати свої почуття на публіці.
Вони познайомилися ще в ті часи, коли мало що пророкувало побачити 16-річного підлітка главою країни. Та й важко було уявити, що поважна мати трьох дітей вирішиться розірвати цілком благополучні за традиційними мірками уявлення про шлюб, в якому вона перебувала. Давайте разом доторкнемся до історії кохання подружжя Макрон.
Знайомство. Майбутня перша леді Франції викладала французьку мову в ліцеє La Providence та багато знала про талановитого юнака. Еммануель став активним учасником театральної студії, якою керувала Бріжит. Вона відразу ж звернула увагу на вихованця, що виділявся на тлі інших підлітків дорослим поглядом на події в світі. Макрон не соромився задавати питання і був вельми талановитим. Звичайно ж, в шкільних спектаклях він отримував провідні ролі.
Спочатку вчителька разом з учнем працювали над постановкою за п'єсою Жана Тардье, а потім співпрацювали, готуючи інший спектакль (автор п'єси - Едуардо де Філіппо). Вони багато розмовляли, з півслова розуміли один одного, і підтримували неформальне спілкування.
Друга постановка виявилася надзвичайно вдалою, зал для глядачів буквально вибухнув оплесками, і в подяку за успіх Макрон поцілував у щоку свою наставницю.
Палкий юнак уже розумів, що ця чарівна, розумна жінка, яка розуміє його як ніхто інший, повністю опанувала його серце. Але Бріжит довгий час переконувала себе, що за її інтересом ховається лише звичайна симпатія, викликана безсумнівним талантом учня.
Еммануель читав уважному педагогу власні вірші, чекаючи об'єктивної оцінки, а потім приніс на суд Бріжит досить-таки відвертий і зухвалий роман.
Майбутній президент не припиняв залицянь. Він був налаштований рішуче і озвучив своїм рідним бажання зв'язати себе узами шлюбу.
Такі перспективи зустріли категоричний відсіч батьків, і вони перевели сина учитися в Париж, сподіваючись, що під впливом столичного життя його підліткові почуття поступово зійдуть нанівець. Однак, залишаючи ліцей, юний Еммануель виголосив пророчу фразу, звернену до коханої: «Я повернусь і одружуся з тобою!»
Вчителька зовсім не намагалася добитися уваги талановитого учня, незважаючи на власні теплі почуття. Більш того - вона намагалася позбутися від них, займаючись власними дітьми. Однак кожен телефонний дзвінок від коханого робив її найщасливішою жінкою на світі.
Згодом Бріжит зрозуміла, що їй не впоратися з почуттями. Правда, вона ще кілька років не вирішувалася на розлучення, хоча і роз'їхалася з чоловіком.
Еммануель Макрон і Бріжит Оз’єр одружилися в 2007 році. Вперше вони з'явилися разом на офіційному прийомі, присвяченому візиту короля Іспанії. Звичайно ж, пара відразу ж привернула до себе увагу.
Щоб припинити різні чутки, міністр економіки і його дружина розповіли засобам масової інформацію історію їхнього знайомства, не приховуючи при цьому, що вони щасливі.
Коли ж через 10 років Макрон балотувався на пост президента Франції, то отримав діяльну підтримку не тільки Бріжит, але й її дітей від першого шлюбу.
Всі передвиборчі заходи подружжя проводило удвох, а переможець Макрон подякував своїм соратникам і пообіцяв виправдати надану йому довіру, тримаючи за руку кохану жінку.
Сьогодні державний діяч намагається проводити разом з дружиною весь свій вільний час, хоча його залишається не так вже й багато. Він незмінно демонструє любов і повагу до дружини і рішуче розвіює домисли, ніби вона надмірно впливає на його рішення.
Бріжит доводиться бувати на заходах міжнародного рівня, але в основному вона вважає за краще тихе сімейне життя з коханою людиною.
Цікаве
Made on
Tilda