Щось цікаве та корисне

Bliki.com.ua - партнер Четвертого Петропавлівського півмарафону Чайка

Безпека українських дітей на дорогах – наш пріоритет! Тому український бренд bliki.com.ua став партнером Четвертого Петропавлівського півмарафону Чайка!
Ми приготували для всіх дітей-учасників заходу дизайнерські світловідбивні підвіски.
З сумом повідомляємо, що за 2 роки 2019-2020 на українських дорогах загинуло 332 дитини!!! Це не просто цифри – це життя наших українських дітей, майбутнє яких в одну мить обірвалося по непорозумінню… Причини такої сумної статистики різні. Але одна з них в тому, що водії не бачать вчасно дітей на дорогах, особливо в темний час доби та при поганих погодних умовах. Вдень водій бачить пішохода за 80-120 метрів, а ввечері або вночі (дощ і сніг) — тільки за 30-40 метрів! Не дивно, що 69% загиблих людей опинилися під колесами в сутінках або в темряві.
Світловідбивачі дозволяють водіям здалеку розгледіти пішого учасника руху і вжити необхідних заходів для безпечного проїзду. Згідно зі світовими дослідженнями, завдяки світловідбивачу пішохід стає помітний водієві на відстані 150 метрів при ближньому світлі фар і на 400 метрів - при далекому.
За статистикою європейських країн, де носіння пішоходами світловідбивачів в темряві є обов'язковим з 2003 року, широке використання світловідбивних елементів або одягу дозволило понизити кількість наїздів на пішоходів в 6,5 разів.
Тому обов’язок дорослих - зробити дітей більш захищеними на дорогах!
Для всіх зареєстрованих учасників Четвертого Петропавлівського півмарафона Чайка є можливість придбати весь товар з колекції світловідбивачів зі знижкою 25% - на сайті: https://www.bliki.com.ua
Made on
Tilda