Щось цікаве та корисне

«Часи - вони міняються» - Боб Ділан

Боб Ділан - американський автор-виконавець, художник, письменник, кіноактор і одна з найвпливовіших фігур в поп-музиці протягом останніх п'ятдесяти років.
Почавши свою музичну кар'єру в 1962 році, Боб Ділан випустив 46 альбомів і написав понад 600 пісень, в тому числі такі хіти, як «Blowin 'In The Wind», «Make You Feel My Love» і «Knockin' On Heaven's Door». У 1988 році Ділан увійшов до Зали слави рок-н-ролу.
Відомий завдяки своїм «яскравим поетичним текстам» і творчості, «значно вплинув на рух за громадянські права в 1960-і роки і на американську культуру останніх п'ятдесяти років»; а також Нобелівської премії з літератури - «за створення нових поетичних виразів у великій американській пісенної традиції».
Музикант Леонард Коен заявив, що дати Нобелівську премію Бобу Ділану - це все одно, що нагородити Еверест довідкою про те, що він є найвищою горою. Протягом більш ніж п'яти десятиліть критики і шанувальники сприймають пісенну лірику Боба Ділана в якості високої поезії. І у них є на те причини. Їдкий, глузливий, сумний, щирий: новоспечений лауреат перебуває в постійному творчому пошуку, втілюючи думки і переживання в разючих літературних формах.
Легендарний і вже немолодий артист підтримує за допомогою велосипеда бойову форму і влаштовує велопрогулянки перед концертами під час турне.
Ця фотографія Боба на велосипеді зроблена в 2010 році в Братиславі. Вигляд у артиста, звичайно, абсолютно затрапезний. Зате Ділан не тільки їздить на велосипедах, але ще й малює їх. Одна з його робіт була продана в галереї Castel за ціною - 1750 доларів.
Ділан, в житті якого музика займає чільне місце, почав малювати ще в дитинстві, але широкій публіці свої роботи вперше представив лише кілька років тому.
За цей час картини музиканта вже встигли побувати в великих музеях Копенгагена, Нью-Йорка, Мілана та Лондона.
Шанувальникам Боба Ділана, напевно, також відомо, що він творить не тільки на полотні, а й його можна назвати художником по металу. Його роботи цього жанру часто називають "мріями Боба Ділана зі сталі та заліза".
Талановита людина - талановита в усьому! Життя Боба Ділана тому підтвердження!
Made on
Tilda