Щось цікаве та корисне

Філ Геймон: «Будь ласка, поділіться цим, коли мене вб'є хтось, керуючий автомобілем».

У відео Геймон зазначив, що він сам з більшою ймовірністю може загинути в автокатастрофі, ніж при падінні літака, і направив свої звинувачення в загибелі велосипедистів при дорожніх аваріях проти ЗМІ, поліції та інших представників влади.
Він розповів, як сам мало не загинув через водія-лихача, який кілька років тому ледь не збив колишнього профі. Врятували Філа тільки його професійні навички і рефлекси. До речі, Геймон зняв своє відео на тому самому місці.
Філ повідомив, що відеоролик він випустив з-за ряду недавніх смертельних випадків в Нью-Йорку. «Я постійно бачу заголовки про велосипедиста, якого збиває машина, і все або просто звинувачують жертву, або всім начхати», - сказав він. У червні троє велосипедистів були вбиті під час зіткнень з машинами на вулицях Нью-Йорка трохи більше ніж за тиждень. У цій цифрі, як в дзеркалі, відбивається сплеск смертності на дорогах в загальнонаціональному масштабі.
За даними статистики США кількість пішоходів і велосипедистів, убитих водіями, зросла на 32% за період з 2008 по 2017 р.
2018 рік був оцінений як самий смертоносний для людей на велосипеді, починаючи з 1988 року, кількість смертей зросла на 10% в порівнянні з 2017 роком. Філ говорить про це, щоб знайти рішення проблеми куди більш кричущою, чим не носіння шолома або яскравого велоодягу. За статистикою біля половини випадків загибелі велосипедистів відбувається в темряві. Ви вважаєте, що в Україні справи по цьому питанню – кращі? Пишіть нам. Нам дуже цікаві ваші історії. І ми про це ще поговоримо в наступних постах.
Головне – Ви теж не забувайте про свою безпеку та безпеку своїх рідних під час поїздок на велосипеді!
Ставайте помітними - бережіть життя!
Цікаве
Made on
Tilda