Щось цікаве та корисне

Для чого потрібен сертифікат світловідбиваючих товарів?

Для чого потрібен сертифікат світловідбиваючих товарів?
Тільки один з десяти світловідбиваючих елементів, які находяться в торгових мережах, відповідає нормам безпеки. Підприємці та споживачі не відрізняють їх від гаджетів, які не підвищують безпеку на дорогах, бо не відповідають найважливішим потребам щодо величини (15 см2), властивостям поверхні, яка повертає світло до джерела, а також опору, який гарантує збереження цих властивостей, навіть при поганих погодних умовах.
Слово «флікер-світловідбивач» поступово стає відомо все більшій кількості людей. Для чого вони потрібні?
Флікер на одязі на сьогоднішній день реальний спосіб уберегти себе від травми на неосвітленій ділянці дороги. Принцип дії його заснований на тому, що світло, потрапляючи на ребристу поверхню зі спеціального пластика або плівки, концентрується і відбивається у вигляді вузького пучка. Коли фари автомобіля «вихоплюють» нехай навіть маленький світлоповертач, водій здалеку бачить яскраву світлову крапку. Тому шанси, що пішохід або велосипедист будуть помічені, збільшуються в багато разів.
Для підвищення своєї безпеки у вечірній та нічний час доби, потрібно використовувати якісні сертифіковані світловідбиваючі елементи!
Наша компанія поставляє в Україну тільки сертифіковану світловідбиваючу продукцію з Польщі від відомого в Європі виробника світловідбивачів компанії "Рефлоактив".

Новини Цікаве Корисне
Made on
Tilda