Щось цікаве та корисне

Згадуємо найкласніші моменти нашої історії: Блікі та партнери!

Український бренд Блікі та наші партнери! Згадуємо найкласніші моменти нашої історії співпраці з біговими клубами України.

З біговою спільнотою ГО "Біг в Броварах" ми познайомились біля 2-х років тому. Стали друзями та волонтерами в забігах, які організатори постійно проводять в Броварському лісі. Ми любимо цю команду дружних, гарних, веселих людей, які популярізують  аматорський біговий рух серед дітей та дорослих, організовують та проводять спортивні та соціальні заходи. Восені 2020 року ми стали вже партнерами багатьох заходів, які проводили ГО "Біг в Броварах" в 2020-2021 році. Ми знайомили учасників змагань з якісною світловідбивною продукцією, дарували подарунки-світловідбивачі, надавали спортивні жилети та іншу світловідбивну продукцію для розиграшів під час змагань. Для нас важливо, що культура носіння світловідбивачів активно просувається серед спортсменів та їх родин. А це поширює можливість бути більш помітними на дорогах в темний час доби під час вечірних тренувань та прогулянок.
Ми рекомендуємо всім підключатися до аматорського біговогу спорту, приєднуватися до заходів ГО "Біг в Броварах", щоб ставати більш здоровими та щасливими!
Друзі, до зустрічі на бігових евентах!

Цікаве
Made on
Tilda