Щось цікаве та корисне

Сестра Мадонна Бьюдер «Залізна Монахиня»

У віці 86 років вона стала героїнею мотиваційного кліпу, який розкриває ідею того, що почати займатися спортом і досягти успіху можна в будь-якому віці. Її називають «Залізною Черницею». Її історія успіху заряджає на перемогу, її ставлення до спорту викликає повагу, її життя - це правильний вибір.

Перше покликання в її житті - стати черницею. В 23 роки Мері вступила до монастиря і служила там до 1990 року, після чого вирушила в Спокан, штат Вашингтон, щоб продовжити службу в християнській спільноті. Через два десятиліття сестра Мадонна Бьюдер виявила, що її друге покликання - біг. Сестрі Мадонні було 48 років, коли вона почала бігати для себе, в своє задоволення: «Батько Джон сказав мені, що це буде корисно для мого тіла і розуму».

Але в далекому 1977 році, коли вона збиралася пробігти свою першу гонку, ніхто не був повністю впевнений, чи буде це нормальним вчинком - бігти черниці, адже громадськість не звикла до такого. І щоб уникнути непотрібних розмов, вона узгодила свою участь в гонці з єпископом. Вона сказала йому, що хотіла б пробігти на підтримку боротьби з захворюванням на розсіяний склероз, але вона не впевнена, як ЗМІ відреагують, і тому вона хотіла б отримати його благословення. Єпископ сказав: «Сестра, я хотів би, щоб багато моїх священиків зробили те, що робите Ви».

Сестра Бьюдер пробігла свою найпершу 8.2-мильну гонку, «задом наперед», як вона каже, бо єдина площадка, де вона тренувалася вперше, був тенісний корт.

Після цього вона приєдналася до біговій групі, де й досягла успіху, і саме тут Бьюдер вперше почула про тріатлон Ironman на Гаваях. Вона взяла участь в своєму першому тріатлоні в Банбрідж, в Ірландії, у віці 52 років. Вона заробила титул «Залізної Черниці» після завершення старту Ironman на Гаваях в 2005 році, їй було 75 років. Тут вона отримала звання найстаршої жінки, яка коли-небудь подолала трасу.

Починаючи з 1982 року Мері пройшла більш ніж 340 триатлонів, включаючи 45 повних Ironman (2.4 милі плавання, 112 миль на велосипеді, 26.2 миль бігу). У 1996 році вона фінішувала Ironman за 14:27:14, показавши відмінний результат. Світовий рекорд для 65-69-річних був оновлено!

«Я відчуваю себе маріонеткою в руках Бога, - додає Мері. - У той момент, коли я починаю «падати», він смикає мене за ниточки, щоб я встала на свій шлях - і ось я тут. Я вважаю, що Він просто хоче витрусити людей, особливо тих, хто старіє, зі стану варених пудингів, і змусити їх зробити щось ».

Зараз сестрі Мадонні Бьюдер 90 років.

«Благодать обганяти» - це історія хороброї жінки, яка вирішила порвати з умовностями, що слідувала за своїм серцем і знайшла свою вищу місію.









Корисне
Made on
Tilda