Щось цікаве та корисне

Велосипедисти - підтримка бігового Київського Ультрамарафону

Велосипедисти - підтримка бігового Київського Ультрамарафону
Інтерв’ю президента громадської організації «Клуб корінних киян» та інтернет-видання Дмитра Кокарєва у Ірини Бондарчук:
-      Ірина! Я знаю вашу сім’ю вже давно. Останні 8 років ви з Володимиром активно катаєте на велосипедах. Це вже стиль життя?
-      Да, ровери стали для нашої сім’ї не тільки засобами фізичної активності, а і відпочинком, і засобом пересування по справах. А останнім часом – стиль життя!
-      Велосипедами в наш час захоплюються багато людей. Але я знаю, що ви своє життя ще присвячуєте новому напрямку – просуванню засобів безпеки на дорогах. Чому ви цим займаєтесь?
-      Дмитро! Коли ми з Володимиром сіли на ровери, ми тільки тоді відчули, що постійно находимось в зоні ризику, тобто наше життя кожної миті відбувається на «лезі бритви» з урахуванням «культури» українських водіїв авто, не дуже якісних доріг, відсутності велоінфраструктури, поганого освітлення доріг та інших чинників. По-перше, спрацював інстинкт самозбереження! Ми вперше більше 2-х років тому познайомилися на виставці з нашими польськими партнерами «RefloactiveNiciakGroup», які виготовляють світловідбивну продукцію. Ми були в шоці в хорошому розумінні цього слова від якості та різноманітності світловідбивачів, які є на європейському ринку. Нам дуже захотілося придбати для своєї безпеки чудові світловідбивачі з колекції цих постачальників. Потім дуже захотілося це запропонувати нашим друзям, які теж катають на велосипедах і знаходяться в зоні ризику постійно. З огляду на український ринок подібних товарів ми побачили відносно вільну нішу. Тому нами було створено український бренд «Bliki.com.ua», який постачає з Європи продукцію та заповнює потребу українських споживачів в світловідбивачах найвищої якості.
-      Але, окрім простого продажу світловідбивачів ви ще замаєтесь благодійністю та просвітницькою діяльністю?
-      Так! Просвітницькою діяльністю в сфері безпеки на дорогах займається наша громадська організація «Міжнародна творча асоціація «БРАВО» @mtabravo, головою якої довелося стати мені! А комерційною діяльністю займається Володимир. Такий тандем! Ми з задоволенням підтримаємо масовий спорт, який націлений на здоровий спосіб життя, на фізичну культуру в кожну сім’ю. Тому ми дружимо з багатьма організаторами бігових змагань та велоперегонів! Скажу відверто: ми в захваті від людей, які в цей непростий час беруть на себе відповідальність організувати масові спортивні заходи! Це неймовірно складно! Ми дуже поважаємо цих особистостей та їх команди, тому стараємося підтримати їх своєю участю.
В 2020 році ми брали участь як партнери-спонсори в 12 спортивних та культурних заходах!
-      Да, в нашому інтернет-виданні про ці заходи виходили публікації! http://www.eternityclub.kiev.ua/?p=666
-      А в цьому 2021 році ми прийняли участь в якості партнерів вже в 5-х заходах: в квітні в Броварському Забігу «Весняний Ліс» @vesnyanyilis, в травні ми організували інтер-активну лекцію по безпеці на дорогах до Дня захисту дітей в м.Бровари «Бережи життя – одягни світловідбивач!», в червні – в фестивалі в Пірогово «Всі разом – за сім’ю!» @VsiRazom та во Всеукраїнському конкурсі Хештег-Марафон #SafetyChallenge. Нещодавно 19-20 червня ми стали партнером «Київського ультрамарафону» в Києві на о.Труханів. (вся інформація про захід на сторінці ФБ KyivUltramarathon: @kyivultramarathon
-      Можете більш детально розповісти про цей захід?
-      Так, для нас KyivUltramarathon дуже важливий, тому що в ньому прийняли участь 400 учасників, які бігли 30, 50 або 100 км ввечері та вночі. Це дуже серйозний іспит для спортсменів на фізичну витривалість та силу духу. Нам дуже хотілося підтримати цих людей, які під час перегонів в темряві теж опиняються в зоні ризику. Бо нам це дуже знайомо.
-      Як ви підтримали цей захід?
-      Бренд «Bliki.com.ua» надав для кожного учасника забігів світловідбивну підвіску в формі футболки, яку можна причипити на пояс, сумку, рюкзак. Це дає можливість кожному спортсмену під час вечірніх тренувань та змагань бути більш помітними на дорогах. Ще «Bliki.com.ua» надали для розіграшу два дизайнерські світловідбиваючі пояси-жилети для спортсменів, розроблені європейськими дизайнерами спеціально для занять спортом у темний час доби.
-      Тобто ваші аксесуари стали спонсорськими подарунками для учасників ультрамарафону?
-      Так! Ми сподіваємось, що ці світловідбивачі збережуть життя багатьом людям! Під час ультрамарафону в нас була ще одна дуже важлива місія: наша команда, тобто ми та наші друзі-велосипедисти в якості веловолонтерів були прикріплені до медиків швидкої допомоги та контролювали стан здоров’я учасників змагань під час забігів. З цією задачею ми теж справились.
-      Да, ви робите дуже корисну справу! Бажаємо вам успіхів в реалізації всіх ваших проектів та безпеки в ваших особистих подорожах!
-      Дякуємо, Дмитро!
Цікаве
Made on
Tilda